All for Joomla All for Webmasters

ПРОИЗВОДИ

Од вкупниот асортиман на готовои производи со кои вршиме трговија најзастапени се:

·  брашно,
·  житни растенија,
·  додатоци во исхрана за животни,
·  храна за животни,
·  пелети и брикети.
·  Откуп на пченица, пченка и јачмен.

Исто така располагаме со сопствени силоси кои се наоѓаат на самиот пат Битола - Прилеп и наскоро почнуваме со размена и откуп на житни култури.

Новости

Бидете во тек со сите промоции

© Copyright © 2017 Elkom Grup | web design | hosting solutions